Opstellen van huurovereenkomst

Onder welke voorwaarden wilt u een (bedrijfs)pand huren of uw woning verhuren? Leg de afspraken vast in een huurovereenkomst. Onze ervaren juristen helpen u graag een huurovereenkomst op te stellen die juridisch waterdicht is. Het opstellen van een huurcontract zien wij als zakelijke handeling. Daarom behandelen wij deze transacties als zakelijk en tonen we zowel de prijs exclusief als inclusief btw. Als particulier kunt u ook gebruik maken van dit product. De prijs inclusief btw is dan leidend.

De voordelen van Rechtshulp On Demand
  • Controleren én aanpassen in één pakket
  • Volledig volgens de laatste wetgeving
  • Zeker van een juridisch waterdicht document
789,- excl. btw € 954,69 incl. btw
Bestellen
088 327 98 83 ma t/m vrij | 08:30 tot 17:30

Hoe gaan wij voor u aan de slag?

Het opstellen van uw huurovereenkomst kunt u direct online of telefonisch aanvragen. U betaalt het bedrag via iDeal, waarbij u de keuze heeft om het in één keer te betalen of in 2 termijnen. Zodra we uw betaling hebben ontvangen, bepalen we welke jurist de juiste kennis en ervaring heeft om u te helpen. Deze neemt telefonisch contact met u op.

Wat is voor u belangrijk om op te nemen in de huurovereenkomst?
Voor een huurovereenkomst afgestemd op uw situatie, wil de jurist natuurlijk zoveel mogelijk relevante informatie van u. Hij stelt u meestal direct enkele vragen en hij vertelt u welke informatie of documenten hij verder nodig heeft.

We berekenen bij het opstellen van een contract met meer dan 5 pagina's een meerprijs van € 119 per extra pagina.

Suzanne helpt u verder

Direct contact

Wilt u weten wat in uw situatie de beste aanpak is? Neem dan contact op met onze specialisten.