Arlinde Vletter nieuwe directeur Interne Rechtshulp bij DAS

Op 1 oktober start Arlinde Vletter (1968) als directeur Interne Rechtshulp bij DAS. Zij is verantwoordelijk voor de juridische dienstverlening. Ze vervolgt de ingezette koers naar digitale juridische dienstverlener om klanten maximaal te ondersteunen.

Vletter heeft ruime ervaring in de financiële wereld. Zo werkte ze onder meer bij ABN Amro, Credit Agricole en BNP Paribas. De afgelopen jaren was zij partner bij The Executive Network, gericht op bancaire en financiële organisaties.

Jaap Witteveen, Chief Transformarion Officer bij DAS: “We zijn blij dat Arlinde kiest voor DAS. Ze voelt zich thuis bij onze missie, het recht toegankelijk maken voor iedereen. Ik ben ervan overtuigd dat zij vanuit haar rol een belangrijke bijdrage kan leveren aan de optimale dienstverlening aan onze klanten.

Arlinde Vletter: “Al mijn hele werkzame leven zijn mensen mijn drijfveer. In iedere zakelijke vraag zie ik een kans om samen te werken en het beste resultaat voor de klant te bereiken. De missie van DAS past daarom goed bij mij. DAS maakt met haar dienstverlening het verschil voor mensen die ongevraagd in een onrechtvaardige situatie terechtkomen. Ik kijk ernaar uit om daar vanaf oktober mijn steentje aan bij te dragen.

Woordvoering
Woordvoering van DAS is een verzamelaccount voor een aantal collega's van DAS die communicatie verzorgen uit naam van DAS.
Meer artikelen van Woordvoering