Rechtsbijstand­verzekering voor particulieren

Een juridisch conflict kan iedereen overkomen. Bijvoorbeeld door een reorganisatie op je werk of schade door een aanrijding. Of als je buren een veel te hoge schutting plaatsen.

Met onze rechtsbijstandverzekering DAS voor Particulieren Totaal helpen de juristen en advocaten van DAS je om je recht te halen.

Advies en hulp van juristen en advocaten bij grote en kleine conflicten

  • Problemen met je provider over een slechte wifi-verbinding
  • Een dader wil de schade niet vergoeden
  • Ontslag of reorganisatie
  • Conflict met de aannemer over de verbouwing
  • Mediation bij een scheiding

Bekijk het overzicht van deze verzekering

De heer Den Hollander: "Ik wil graag een compliment geven over de afhandeling van onze zaak. Dit hebben wij als erg prettig ervaren en het is ook prima afgehandeld. Vooral onze complimenten aan de heer Schouten. Wij zijn heel erg blij met DAS."

Wat is verzekerd?

Op jouw vraag heeft DAS altijd een antwoord

Een conflict wil je natuurlijk het liefst voorkomen. Daarom kun je bij ons altijd terecht voor advies: online of persoonlijk. Of je nu vragen hebt over de schutting van de buren of advies wilt over je aanpak als de keukenleverancier je keuken niet levert. Onze juristen beantwoorden graag je vragen.

Juridische hulp tot het conflict is opgelost

Is er dan toch een conflict? Dan roep je de juridische hulp van DAS in. Jouw jurist of advocaat van DAS verdiept zich in je zaak en bepaalt samen met jou de aanpak. Zij bemiddelen en onderhandelen namens jou met de tegenpartij en doen er alles aan om het conflict snel en goed op te lossen.

Grip op je premie

Wil je zelf een eigen bijdrage betalen als een jurist of advocaat voor je aan de slag gaat om jouw conflict op te lossen? Dat kan: je kiest zelf voor de hoogte van de eigen bijdrage. En je betaalt dan een lagere premie voor je verzekering. Zo heb je een uitgebreide dekking én grip op je premie.

Gebruik de pijltjes toetsen om alle producten te zien.

Bereken je premie

Meer informatie of verzekering afsluiten?

Met onze rechtsbijstandverzekering ben je uitgebreid verzekerd voor juridische hulp bij conflicten die je in je dagelijkse leven kunt tegenkomen. Je kunt ook op ieder moment advies vragen. Onze juristen denken graag met je mee.

Wil je meer weten over DAS voor Particulieren Totaal? Neem dan contact op met je verzekeringsadviseur. Ook als je de verzekering wilt afsluiten.

Onze verzekeringen sluit je af via een verzekeringsadviseur met wie wij samenwerken.

Wij vinden het belangrijk dat je goed advies krijgt van een adviseur die je persoonlijke situatie kent. Door hun uitgebreide kennis en ervaring weten zij wat de beste oplossing voor je is.

Wat moet je verder nog weten?

  • Bezoek Wijzer in geldzaken voor onafhankelijke informatie over verzekeringen en andere geldzaken
  • Bekijk ook de Verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars. Hiermee zie je in één oogopslag de meest relevante productinformatie. Je kunt de verzekeringskaart gebruiken om ons product te vergelijken met andere aanbieders.
Bekijk de Verzekeringskaart hier