Innovatie bij DAS

Samen innoveren, dat is waar DAS in gelooft. Samen ijzersterke oplossingen ontwikkelen om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Onze wereld verandert razendsnel. Klanten verwachten een consistente, naadloze digitale bediening en partners willen eenvoudig digitaal kunnen koppelen. Deze nieuwe wereld vraagt om een bundeling van krachten en expertises. Zo komen we tot nieuwe producten en diensten.

DAS en partners

Bij DAS innoveren wij samen met klanten, start-ups, studenten en andere partners. Van partners die ons helpen met het versterken van ons distributienetwerk tot partners die ons helpen onze processen verder te digitaliseren. We ontdekken samen nieuwe oplossingen die de toegang tot juridische hulp voor iedereen vergroot.

Maak kennis met DAS

Een kop koffie drinken om nader kennis te maken? Dat kan natuurlijk!

Mail naar innovatie@das.nl of bel 020 6 517 517.

DAS Power Pitch Event

DAS organiseert ieder kwartaal een power pitch event voor start-ups. De winnaar gaat samen met DAS een experiment doen. Aanmelden voor het pitchevent mail naar innovatie@das.nl

Partnernetwerk

DAS is continu op zoek naar partners om haar distributienetwerk mee te versterken. Graag gaan we in gesprek. Met welke oplossingen zouden we jouw klant kunnen ondersteunen?

Gebruik de pijltjes toetsen om alle producten te zien.

3 min leestijd
Aviclaim en DAS bieden juridische hulp op voucherplatform Checkkie.nl

Lees verder
Silvia vertelt je graag meer

Word ook partner van DAS

Meer weten over partner worden bij DAS? Bel ons of laat een bericht achter.