Webinar voor ondernemers over ontslag tijdens corona

Ondernemend Nederland (ONL) en DAS organiseren op dinsdag 1 december van 10 tot 11 uur een gratis webinar over ontslagrecht en alles daaromheen met Hans Biesheuvel, oprichter ONL en Pascal Besselink , arbeidsrechtjurist bij DAS.

De coronacrisis zorgt voor onzekerheid bij veel ondernemers zoals u. Soms is er zelfs sprake van zoveel onzekerheid dat u gedwongen wordt werknemers te ontslaan. Maar hoe pakt u dat aan? Welke routes kunt u bewandelen? Wat zijn de voordelen van het aangaan van een vaststellingsovereenkomst ten opzichte van de ontslagroute bij het UWV? Hoe zit het met de transitievergoeding? En is het mogelijk arbeidsvoorwaarden te wijzigen tijdens corona?

Tijdens het webinar krijgt u antwoord op deze en andere relevante vragen. Of u stelt ze zelf rechtstreeks aan Hans of Pascal. Zij nemen u mee in actuele regelgeving over ontslag en daaraan gerelateerde onderwerpen. Bovendien ontvangt praktische tips en een handige checklist. Inschrijven kan vanaf nu via deze link  

Heel graag tot ziens op dinsdag 1 december!

Meer informatie over de vaststellingsovereenkomst en ontslag? Kijk dan op onze site.

 

Woordvoering
Woordvoering van DAS is een verzamelaccount voor een aantal collega's van DAS die communicatie verzorgen uit naam van DAS.
Meer artikelen van Woordvoering