Voor­waar­den en ver­ze­ke­rings­kaar­ten

Op deze pagina vindt u de voorwaarden en verzekeringskaarten van onze verzekeringen. De voorwaarden van uw rechtsbijstandverzekering bestaan uit twee delen:

  • Algemene polisvoorwaarden die gelden voor alle onderdelen van uw rechtsbijstandverzekering;
  • Bijzondere polisvoorwaarden die alleen gelden voor één specifiek onderdeel van uw rechtsbijstandverzekering.

Het is belangrijk dat u deze voorwaarden goed leest, zodat u weet:

  • waarvoor u wel bent verzekerd en waarvoor niet;
  • waar DAS zich aan moet houden en waar u zich aan moet houden.

Verzekeringskaart

Op de Verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars ziet u in één oogopslag de belangrijkste productinformatie. De verzekeringskaart helpt u om onze verzekeringen te vergelijken met verzekeringen van andere aanbieders.

Veelgestelde vragen

In welke gevallen krijgt u geen hulp van DAS? Wat is de franchise? Geldt er een wachttijd? Wanneer schakelt DAS een schade-expert in? Bekijk de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Lees verder

Staan uw polisvoorwaarden er niet bij?

Hierboven tonen wij de polisvoorwaarden van onze meest actuele verzekeringen. Staan de polisvoorwaarden die u zoekt er niet bij? Neem dan contact op met een van onze medewerkers van de Klantenservice op 020 6517 517 of bel uw verzekeringsadviseur.

Misschien bent u via een andere verzekeraar verzekerd voor rechtsbijstand door juristen en advocaten van DAS. Neem dan contact op met uw eigen verzekeraar of bel uw verzekeringsadviseur voor de polisvoorwaarden van uw verzekering.

 

Lees verder

Veelgestelde vragen