Rechtsbijstandverzekering opzeggen? Of aanpassen aan uw situatie

We zijn u graag nog langer van dienst!

Wij willen u zo goed mogelijk helpen. Daarom geven wij u graag nog een paar dingen mee, voordat u echt de knoop doorhakt.

Waar­om een rechts­bij­stand­ver­ze­ke­ring van DAS?

  • U kunt altijd contact met ons opnemen met vragen en voor juridisch advies. Ook vóórdat er sprake is van een conflict;
  • Met de rechtsbijstandverzekering van DAS loopt u niet tegen onverwacht hoge kosten aan.
  • 82% van onze klanten zijn zó tevreden dat zij DAS aanbevelen.

Uw rechtsbijstandverzekering aanpassen

Uw situatie kan veranderen. U gaat bijvoorbeeld met pensioen, samenwonen of zit een periode zonder werk. Bespreek met uw verzekeringsadviseur of uw verzekering mee kan veranderen.

Wat zijn de gevolgen als u de verzekering opzegt?

Zegt u de rechtsbijstandverzekering op? Dan ontvangt van ons altijd een bericht per welke datum uw verzekering is of wordt beëindigd. Is de verzekering beëindigd? Dan krijgt u geen juridische hulp meer als u een nieuw verzoek indient.

Wilt u wél verzekerd blijven voor juridische hulp? Zet dan uw verzekering bij DAS voort of sluit ergens anders een nieuwe rechtsbijstandverzekering af. Sluit u ergens anders een nieuwe rechtsbijstandverzekering af? Let er dan wel op dat de ingangsdatum van de nieuwe verzekering aansluit op de datum waarop uw verzekering bij DAS is beëindigd.

Overlijden doorgeven

Is een dierbare van u overleden? Wij wensen u veel sterkte met dit verlies. Wilt u de rechtsbijstandverzekering beëindigen of aanpassen? U kunt het beste contact opnemen met zijn of haar verzekeringsadviseur. Mogelijk zijn er ook andere verzekeringen. Uiteraard kunt u het ook aan ons doorgeven.

Lees verder

Veelgestelde vragen