Terug naar het overzicht

Aankopen

Lees het laatste nieuws, handige tips en trends rondom aankopen. Lees onder andere over bedenktijd, niet nakomen afspraken, defecte producten en online oplichtingen.

Alle artikelen

40 resultaten
6 nov 2023 3 min leestijd

Mario krijgt die kat in de zak gelukkig nog terugbetaald

De tweedehandsauto van Mario rijdt aanvankelijk prima, maar na een halfjaar krijgt Mario’s auto startproblemen. De startproblemen worden zeer waarschijnlijk veroorzaakt doordat de boardcomputer van de auto in een plastic zak zit. Daar neemt Mario geen genoegen mee. Lees in ons blog hoe we Mario hielpen.
Lees verder
19 jul 2023 3 min leestijd

Faillissement VanMoof: wat kun je als klant doen?

Fietsenfabrikant VanMoof is failliet verklaard. Wat betekent dit voor jou als je nog een fiets in bestelling hebt of in reparatie? Wij geven antwoord in ons blog.
Lees verder
13 jul 2023 3 min leestijd

Surseance van betaling VanMoof: wat kun je als klant doen?

Fietsenfabrikant VanMoof heeft uitstel van betaling aangevraagd en gekregen. Wat kun je doen als je een bestelling hebt lopen of je fiets in reparatie staat? Wij schetsen het in ons blog.
Lees verder
30 mei 2023 3 min leestijd

Nieuw energiecontract afsluiten? Let op de nieuwe regels voor opzegvergoedingen per 1 juni

Op 1 juni 2023 gelden er nieuwe regels voor opzegvergoedingen voor energiecontracten. Deze regels hebben betrekking op de vergoeding die consumenten moeten betalen als ze voortijdig een vast energiecontract willen beëindigen. Wat verandert er?
Lees verder
17 apr 2023 3 min leestijd

Droomauto wordt driedubbele nachtmerrie

Het is voor een autoliefhebber het recept voor slapeloze nachten: een nieuwe auto die niet blijkt te deugen. Lees hier het verhaal van Stefan*, die aanklopt voor juridische hulp na zijn miskoop.
Lees verder
15 feb 2023 3 min leestijd

Dit moet je weten over verborgen gebreken bij tweedehands auto’s

Heb je een tweedehands auto gekocht en kom je er nu achter dat er iets mankeert waarvan je niet op de hoogte was? Dan kan het zijn dat er sprake is van een verborgen gebrek. In dit artikel lees je wat je kunt doen als je te maken hebt met verborgen gebreken bij tweedehands auto’s.
Lees verder

Gratis actuele en relevante juridische informatie

Blijf op de hoogte!

Ontvang per e-mail de maandelijkse nieuwsbrief DAS Update en periodieke e-mailingen met juridische tips, nieuws en oplossingen van DAS.

Nu aanmelden