DAS op Zak

DAS op Zak is jouw juridisch abonnement: onbeperkt bellen met een jurist. Voor €4,95 per maand weet je altijd precies hoe sterk je staat.

Altijd een jurist bij de hand

Wat doe jij als je gedoe hebt met je telecom provider? Hoe krijg je je geld terug bij een vluchtvertraging? En wie bel je als je werkgever opeens van je af wil?

Voor dit soort situaties en nog veel meer is er DAS op Zak. Het juridische abonnement voor slechts €4,95 per maand, waarmee er altijd een juridisch specialist tussen je favorieten staat. Zodra je iets zeker wilt weten, pak je je telefoon en heb je meteen antwoord op je vragen. Juridische problemen op je werk, over de huur, een (online) aankoop, jouw erfenis het kan allemaal voorkomen. Stel je vraag en wij helpen je verder.

Ja, ik heb interesse in DAS op Zak! DAS is voornemens DAS op Zak te introduceren. We zijn benieuwd of jij geïnteresseerd bent. Laat je e-mailadres achter en ontvang bij introductie als eerste alle informatie over dit abonnement. Kies je voor deze oplossing dan krijg je de eerste maand gratis.

Zelf oplossen en korting op professionele hulp

Met het Juridisch Abonnement van DAS los je de meeste problemen zelf op, vóórdat er een conflict ontstaat. Gewoon omdat je precies de juiste dingen zegt en doet. En als de gang naar de rechter of andere vervolgstappen toch onvermijdelijk zijn? Dan krijg je 5% korting op een ondersteuning van een gespecialiseerd jurist van DAS.

Rekenvoorbeeld Je hebt van je werkgever een voorstel ontvangen waar je niet tevreden mee bent. Je wilt dat een jurist onderhandelt voor een beter voorstel. Namens jou onderhandelt jouw jurist met je werkgever om tot een beter voorstel te komen. Alle gemaakte afspraken worden in een nieuwe vaststellingsovereenkomst vastgelegd. De normale kosten hiervan bedragen € 799,-. Met DAS op Zak krijg je € 40,- korting (5%).

Zo’n abonnement, is dat nou wel nodig?

Je hebt geen tuin met overhangende takken, koopt nooit iets via internet, maar je hebt wel een droombaan en een perfecte familieband? Juist als een rechtsbijstandsverzekering teveel van het goede is, maar je wel regelmatig wilt overleggen over juridische zaken, dan biedt een Juridisch Abonnement uitkomst. Voor de helft van de kosten van je Netflix-abonnement staat er altijd een jurist voor je klaar. Gewoon voor het geval dat.

Heb je direct hulp nodig? - dit zijn oplossingen die je gelijk kunt gebruiken

Als je niet verzekerd bent - Rechtshulp On Demand

  • Geen verzekering nodig, onze ervaren juristen staan voor je klaar
  • Vaste en scherpe tarieven, geen verrassingen achteraf
  • Geen getreuzel, we gaan meteen voor je aan de slag

Als u verzekerd bent bij DAS - wij gaan voor u aan de slag!

  • 800 deskundige juristen in meer dan 40 rechtsgebieden staan voor u klaar
  • 84% van uw voorgangers beveelt ons aan, omdat we u altijd verder willen helpen
Gebruik de pijltjes toetsen om alle producten te zien.