Juridische hulp zonder verzekering

Heb je geen rechtsbijstandsverzekering van DAS, maar wel juridische hulp nodig? Ook dan staan de juristen van DAS voor je klaar. Direct hulp voor een vast bedrag. Zo weet je precies waar je aan toe bent en betaal je alleen voor wat je nodig hebt.

De voordelen

Geen verzekering nodig
Direct hulp van onze ervaren jurist
Vaste en scherpe tarieven
Geen verrassingen achteraf

Zo werkt het

Als je een juridisch conflict hebt of er juist een wilt voorkomen, staan wij voor je klaar. Jij bepaalt hoe wij helpen. Vraag ons bijvoorbeeld om te onderhandelen met de tegenpartij of op te treden bij een gerechtelijke procedure. We helpen je ook om afspraken juridisch waterdicht vast te leggen. Je kunt ons eenvoudig online inschakelen of eerst bellen voor advies.

Waar kunnen we je mee helpen?

We kunnen je helpen met conflicten rondom verschillende thema's. Ook staan we je bij als je documenten wilt laten opstellen of controleren, of als je letselschade hebt opgelopen.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze dienstverlening, bijvoorbeeld hoe wij je kunnen helpen of met welk van onze diensten? Onze medewerkers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bel ons, of boek een gesprek voor als het jou uitkomt.

Bellen

Bel ons op maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 tot 17:30 voor een gratis consult om te horen wat in jouw specifieke situatie de volgende stappen kunnen zijn.

Gesprek plannen

Boek een gesprek voor als het jou uitkomt.

Gebruik de pijltjes toetsen om alle producten te zien.