Juridische hulp voor iedereen

Bij DAS helpen we onze klanten om problemen te voorkomen of op te lossen. Met juridische bijstand. Verzekerd of niet verzekerd. Voor consumenten én ondernemers.

Toegankelijke dienstverlening

DAS maakt juridische hulp toegankelijk voor iedereen. Of het nu gaat om rechtsbijstand bij ontslag, een zakelijk conflict, onenigheid met een verhuurder of een geschil met een aannemer. Wij helpen klanten om juridische problemen te voorkomen of op te lossen. Verzekerd of onverzekerd. Dat is de missie van onze rechtsbijstandactiviteiten. We hebben meer dan 800 gespecialiseerde juristen en bijna 100 advocaten in dienst, die actief zijn binnen meer dan 40 rechtsgebieden. Per jaar behandelen we ongeveer 125.000 juridische zaken.

We zijn er ook als u niet verzekerd bent

Onze juridisch specialisten zetten zich ook in voor klanten zonder verzekering. Met Rechtshulp On Demand bieden we consumenten en ondernemers bijvoorbeeld juridische oplossingen voor een vast bedrag. Daarnaast kunnen klanten via onze Claimservice kosteloos letselschade en/of materiële schade verhalen. Ook helpen we mensen met mediation bij echtscheidingen.

Maatschappelijke rol

Toegang tot juridische bijstand is een belangrijk kenmerk van een rechtvaardige samenleving. Met onze dienstverlening vervullen we een belangrijke maatschappelijke rol. De fundamentele behoefte aan betaalbare en kwalitatieve juridische bijstand zal immers altijd blijven bestaan.  

We hebben oog voor de emoties die vaak schuilgaan achter juridische vragen. We zijn daarom betrokken en menselijk in de manier waarop we werken. Voor onze klanten zijn we een echte partner bij het voorkomen en oplossen van juridische problemen.

Bij DAS vinden wij het belangrijk om een actieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers en andere belanghebbenden. We nemen die maatschappelijke rol uiterst serieus.

Juridische diensten

  • Rechtsbijstandverzekering
  • Rechtshulp On Demand – juridische bijstand voor een vast bedrag
  • Claimservice – kosteloos verhalen materiële of letselschade

Onze advocaten

De advocaten van DAS geven u advies en behartigen uw belangen bij de rechter. We werken alleen met gespecialiseerde advocaten, dus u krijgt altijd juridische bijstand op kwalitatief hoog niveau. Onze advocaten zijn uiteraard net zo onafhankelijk als een vrij gevestigde advocaat. Elke advocaat heeft een Professioneel Statuut ondertekend om die onafhankelijkheid te waarborgen. Ook staan onze advocaten onder toezicht van de Orde van Advocaten en moeten zij - net als alle andere advocaten - voldoen aan de verplichtingen die daarbij horen.

Bekijk onze advocaten

Verzekeren via adviseur

DAS werkt samen met onafhankelijke adviseurs. Wij bieden onze producten aan via professionele financieel adviseurs, die u een persoonlijk advies geven. Deze deskundige adviseurs kennen al onze juridische producten door en door. Zij weten wat de beste oplossing voor uw situatie is. Lees meer over verzekeren via een adviseur.