Mariska Baas

Advocaat

Mijn naam is Mariska Baas. Ik ben sinds 2020 advocaat en heb ruime ervaring opgedaan bij een (middel)groot advocatenkantoor in het midden van het land. Ik behandel uiteenlopende zaken binnen het vastgoedrecht en heb daarnaast goede kennis van het algemeen contractenrecht en het aanbestedingsrecht.

Lees meer over Mariska Baas

Over mij

Mijn naam is Mariska Baas. Ik ben sinds 2020 advocaat en heb ruime ervaring opgedaan bij een (middel)groot advocatenkantoor in het midden van het land. Ik behandel uiteenlopende zaken binnen het vastgoedrecht en heb daarnaast goede kennis van het algemeen contractenrecht en het aanbestedingsrecht. Meer specifiek behandel ik zaken op het gebied van de koop en verkoop van onroerende zaken, bouwrecht, huurrecht, burenrecht en (tekortkomingen in de) nakoming van contracten. Naast het leveren van juridische kwaliteit vind ik het belangrijk om erachter te komen waar mijn klant precies behoefte aan heeft. En nog belangrijker: waar hij/zij het meest bij gebaat is. De meest juridische oplossing is namelijk niet altijd de beste en meest praktische oplossing.

Wat ik belangrijk vind voor jou

Een juridisch geschil kan veel impact hebben. Ik vind het daarom belangrijk dat mijn klanten zich begrepen voelen. Ik wil voor hen het beste resultaat behalen en ze ook zoveel mogelijk ontzorgen bij hun juridische problemen. Ik bied duidelijkheid over hun rechtspositie en adviseer hen in begrijpelijke taal over de vervolgstappen. Ook heb ik aandacht voor hun belangen en emoties.