Verzekeren via een adviseur

DAS werkt samen met onafhankelijke adviseurs. Wij bieden onze producten aan via professionele adviseurs, die u een persoonlijk advies geven.

Beste oplossing voor uw situatie

Deze deskundige adviseurs kennen onze juridische en financiële producten door en door. Zij weten dan ook wat de beste oplossing voor uw situatie is. Verzekerd of niet, zij kunnen u een (maatwerk)oplossing van DAS bieden, op basis van eerlijk en vakkundig advies.

Waarom werken we samen met adviseurs?

Onze samenwerking met adviseurs is een bewuste keuze. Wij vinden het belangrijk dat u verzekerd bent van goed advies. En dus van een adviseur die u en uw persoonlijke situatie kent. Iemand die dicht bij u staat en onmiddellijk kan inspelen op veranderingen in uw situatie. De adviseurs met wie we samenwerken, werken niet alleen voor ons. Door hun uitgebreide kennis en ervaring weten zij precies wat er te koop is in de markt en kunnen u daarom uitstekend adviseren. Ze zijn er dus écht voor u!

DAS werkt samen met verschillende adviseurs

Het is mogelijk verzekeringen af te sluiten via verschillende typen adviseurs. Het onderscheid in type adviseur wordt gemaakt op basis van wie de werkzaamheden voor de klant uitvoert en beheert. DAS werkt samen met verzekeringsadviseurs, volmachten en verzekeraars.

  • Een verzekeringsadviseur bemiddelt en beheert de verzekering voor de klant. Werkzaamheden als polisopmaak en schadebehandeling voert DAS uit.
  • Een volmacht bemiddelt en beheert de verzekering voor de klant. Werkzaamheden als accepteren en polisopmaak voert de volmacht zelf uit. Schadebehandeling doet DAS. Klik hier voor een overzicht van de volmachten waar DAS mee samenwerkt.
  • Een verzekeraar sluit de verzekering voor de klant, maar de schadebehandeling voert DAS uit. Klik hier voor een overzicht van de verzekeraars waarmee DAS samenwerkt.